Tandemtur till Snäck

Ingen av oss har cyklat på en tandemcykel, vi har knappt cyklat under senaste året. Hur som helst så hyrde vi en tandemcykel för att ta en tur längs kusten till ett ställe som heter Snäck. I Snäck spelade vi lite minigolf och tog det lugnt. Det var nog för att josefin skulle bränna in ett linne på ryggen..

Kring 20.00 gick vi och käkade på en restaurang och efter det tog vi cykeln till vattnet för att avnjuta solnedgången.

Gotland dag 1


Visbyhamn
På just våran dörr var det en lapp uppstoppad:
"I cellen brevid denna, satt Tektor Lundquist fängslad från april 1875 till 18 maj 1876 då han avrättades med halshuggning. Läs gärna mer till vänster"

Kanske ska tillägga att vi bodde på ett gammalt fängelse som nu är omgjort till vandrarhem!

Första dagen var riktigt varm och snurrig. Vi sprang omkring på Visbys gator och försökte hitta till affärer och resturanger. Kändes lite som om vi sprang omkring i en labyrint och försökte hitta ut.När vi fått lite mer koll på läget gick vi och åt på Surfers, en resturang mitt i Visby. Riktigt god mat och RIKTIGT stark mat. Alltså jag som gillar stark mat fick tårar i ögonen av deras kyckling. Jag visste inte heller att man kunde förvara så mycke snor i kroppen, för jag snöt mig mer på resturangen än vad jag gjort på några månader.Efter Surfers strosade vi runt inne i stan och hittade ett mysigt ställe, kallat Krönet!
Superbra ställe om man vill fota solnedgångar över visby (man ser över hela visby och horisnten).Aquaria & skansenfoto: Petter LarssonFoto: Petter Larsson

Besök

Virrig Älvsbybo i storstaden, fett kul!
Kommer en lien edit på rundturen brudparet tog från norrlandsgatan(?) där jag stog med josefin, petter & issa.sommar

sandaler.barfota.regn.vind.vatten.strand.bikini.kofta.dofter.kärlek.sol.ljus.handduk.kramar.pussar.snacks.glass.musik.
resor.pengar.alkohol.shorts.kamera.djur.cykel.lugn.sommar.

Just nu har vi inte sett så mycket av en lovande sommar. Så som jag skrivit ovanför är sommar för mig. Delvis. Det är mitten på juni, än har jag inte invigit mina nya shorts med hög midja. Fortfarande är det lite kyligt för det tycker jag.

Jag gillar sommaren. Önskar den varade längre än bara några månader.
Hoppas på att det vänder nu och blir varmt, soligt, härligt.

Snart åker jag och viktor till gotland. Det längtar vi supermycket till! äta god mat, förhoppningsvis sola och bada och bara njuta av varandras sällskap.

hej!

Luleå part two

Tillbaka i Stockholm nu och jobb för fulla muggar. Jag änkte ändå ladda upp bilderna sen sista dagen i Luleå!

Luleå

Nu har jag och Josefin åkt hela vägen hem till de djupa urskogarna här uppe i norr för att hälsa på nära & kära. Idag har vi hunnit med endel, vi vaknade sisådär vid 9, haha. Upp ur sängen och hem till mig där Oskar och sofia gjorde plättar. Vi tog några och åkte vidare in till stan där vi sprang några ärenden åt Josefins mamma, jag klippte mig, köpte en thisha och hyrde film. aaaa..de var väl de vi gjorde på stan!

Några timmar framför tv och dator fick oss att åka till Måttsund och rasta vovven samt fota lite goa bilder och nu ligger vi här med 2 hyrfilmer + en chipspåse som vi inte orkar röra, idag..

/vickevire

AFTERWORK

krogkväll på grönan!

RSS 2.0