dag ett

Första dagen i storstaden snart över. Lägenheten är mysig och vi trivs redan! Det hela började med att vi drog iväg på en ikea-tripp. Det är ganska kul att som ny i stan, göra så mycket konstiga val.. då tänker jag på att när vi från skärholmen tog bussen mot IKEA. När vi hoppar av på hållplatsen vid ikea, ser vi en kille som passerade oss när vi hoppade på bussen i skärholmen. Det betyder alltså att vi sattit oss på bussen, åkt runt ett "berg", istället för att bara hålla rak kurs och komma dit till fots - lika snabbt.


Vi handlar sängkläder och handdukar och gud vet vad, men bäddmadrassen, den ska inhandlas på jysk. Trodde vi, När vi väl kämpat oss dit och anländer exakt 16.59 säger killen som arbetar där att dom stänger. Jag i princip bönar och ber för jag har sån benvärk och orkar inte gå mer.. "jag vill ju bara köpa en bäddmadrass" Njaaa.. det var bara acceptera faktum och kila tillbaka till IKEA ♥ och köpa en bäddmadrass där. Lyckan var total, även om det kostade..

Som om man inte kunde ha mer otur, så hoppar vi på tuben frånorsborg och tänker hoppa av på tcentralen. Ute i ingenstans säger chauffören att det hänt en olycka och alla måste vänta på ersättningsbussar istället. Där står vi med två fulla ikea-kassar och en stor jävla bäddmadrass och bara vill dö. Hemresan tog femton timmar, typ, och vi har trängts, vässat armbågarna och kämpat för att få åka med bussen som skulle ta oss in till schhtan.

För att göra en lång dag kort, handlade vi sedan, hähä, och inte har vi tänkt laga mat här inte. Ravioli, nudlar, kräm, mackor. Vi resonerade som så att när Isabell anländer kan vi handla riktig mat.

Vi har gjort en film, så ni får en liten titt på lägenheten. Men den tjorvar visst.. så lägger upp den imorgon istället.
Då kommer det bilder också, kika in då vetja.



/Josefin och Viktor
Kommentarer
Postat av: marie

åh, längtar efter att få se filmen!

2010-04-03 @ 01:01:20
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: susanne

hahaha, man skrattar nästan på sig, vilka strapatser. Hoppas att ni fick vila ut och mysa sedan. Vi kollar in bilderna så fort ni lagt ut dem. Jag och Rufus har precis kommit in från en morgonprommis, men det är så tråkigt dimmigt väder. Idag ska vi fälla träd i skogen. Vi hörs/S

2010-04-03 @ 08:27:47
URL: http://vetgirigast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0