CLASH OF

the titans 3D har vi nyss kommit hem ifrån. Den filmen var suveränt bra och alla satt som fasthäftade i sina stolar. Biograferna här i stockholm är fantastiska, stora bekväma stolar, bra sikt, mycket benplats.. ♥ Det var första gången vi varit och sett en 3D film och kan lugnt säga att det inte är sista.



Det var tidig uppstigning imorse så vi är ganska trötta nu.. varit många vakna timmar och mycket att göra idag. Vi sa just det att imorgon blir en luuugn dag, ska in till stan en snabbsväng och lämna igen en kavaj, sedan ska vi bara ta't lugnt. Gud så skönt! Ingen klocka ställer vi häller... men, det kommer ju inte som en nyhet att man ändå vaknar av en slump runt 8 på morgonen, förhoppningsvis är läget annorlunda imorgon.

Nej hörrnini, nu ropar sängen och vi tänker inte vara sen att svara! Avslutar med några bilder.


/Josefin och Viktor
Kommentarer
Postat av: susanne

Mysigt med bio, 3D har vi ju inte här hemma så är det med det! Vi såg en skitfilm på DVD, slösade bort 2 timmar. Igår kom snön tillbaka och det med råge. Pappa måste skotta igen. Nu på morgonen är det så vitt, fint och rent igen. Ska till Stockholm igen på onsdag. Hoppas att det går att flyga då. Alla plan på Kallax har varit inställda, men troligen öppnar de till veckan. Men jag ska boka tåg för säkerhets skull för jag ska vara i Lindesberg på torsdag. Vi får se vad som händer.

/S

2010-04-18 @ 11:48:58
URL: http://vetgirigast.blogspot.com
Postat av: ANETTE

Vilken upplevelse !

Här får man åka till Piteå havsbad för att se 3D...



Förstår om ni var trötta efter en fullspäckad dag....hoppas ni fick sova ut idag när ni kan.



Vi ska också ta det lungt idag...bara packa upp en leverans som kom fredags och sedan kanske fara förbi hos mormor och morfar...småflickorna fick ta fram sina cyklar i förrgår...men sen blev det bakslag...det har snöat i ett dygn...åh, vad dom blev besviken...jag hoppas att det töar bort idag så de får ta sin premiärtur...



Ha det gott, vi tänker mycket på er :)



Kramar från hemstaden,

Anette

2010-04-18 @ 12:06:36
URL: http://ofeliashusblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0